Vrouwen martelen

Lekker de stress van me afslaan door vrouwen te martelen. Ik heb er in de kelder een paar.

Gewichtenaan schaamlippen

Het gaat na verloop van tijd steeds meer pijn doen. Zware gewichten worden met tepel klemmen op haar schaamlippen gezet. Dat zal die kut mores leren.

Kinky sm kelder

Deze vrouwen martelen elkaar met een heuse sm tease. Zo langzaam langs elkaars kutjes strijken en likken dat het kutsap er zowat uitspuit. En dan pas diep er in.

Vrouwen borsten afbinden

Jaloers op de grote borsten van hun klasgenote vinden deze meisjes met kleine tietjes dat ze de tieten van Eva maar moeten afbinden. Vrouwen die een vrouw martelen.

Vastgevonden vrouw

In haar latex pak is deze vrouw met een kort rokje en hoge laklaarzen helemaal vastgebonden. Ook naakt doet ze aan bondage waarbij haar kutje bloot is.

Sexy meid zwarte kleding

Deze meid, lid van de Adams family is modieus gekleed in gothic stijl. Helemaal zwart, ook met zwarte lippenstift. Lurch ziet het wel zitten.

Martelen met wasknijpers

De borsten van deze vrouw krijgen alle martelingen die er op borsten bestaan te voelen. Met wasknijpers een klein velletje huid pakken. Wat zeg je? De gagball zorgt dat vrouwen hun bek houden.

Ongemakkelijke houding

Dit is een martel werktuig waar je als meester nog eens iets aan hebt. Terwijl ze met haar hoofd en handen door een plank is vastgebonden kan het martelen beginnen.

Films martelen

Au, een spank film waarin kontjes niet gespaard worden. Een rode kleur is slechts het begin. Hier krijgen vrouwen er van langs met de lange plak tot ze schor zijn van het au roepen.